top of page

Vi levererar varor av absolut högsta kvalité!

✔ HEMLEVERANS SAMMA DAG - BESTÄLL FÖRE 14.00 ✔

Blombud & Hemleverans

Hemleverans av blommor, choklad och presenter i Uppsala med omnejd

Vi garanterar högsta kvalitet och lång hållbarhet på alla våra blommor och har ett brett utbud för alla tillfällen. Beställ blombud för högtider som bröllop, födelsedag eller skicka blommor för att visa kärlek och uppskattning. Vi erbjuder även blombud i form av presentpaket med choklad, chokladaskar och presenter. Du kan få blommorna levererade samma dag med blombud när du beställer före 14:00.

Skicka Blombud online för alla tillfällen!

Ofta är det svårt att välja en bra present, men med ett blommogram blir det aldrig svårt! Blommor är alltid rätt, och det är bara att välja och vraka bland färger och arrangemang! Vi har ett stort utbud vackra blommor efter säsong, beställ både färdiga buketter eller efter önskemål. Om du inte själv är säker på vad som kommer att bli bäst så kan du följa riktlinjerna hos floristen. Vi hjälper dig gärna med ditt val av blommor och kan skapa unika buketter just för dig. 

Du kan få blommorna skickade till dig med hemleverans eller direkt till mottagaren. Med stor finkänslighet så binder våra professionella och välutbildad florister buketter för tillfällen och evenemang som:

  • Födelsedag

  • Födelse/Dop

  • Högtider

  • Konfirmation

  • Skolavslutning

  • Bröllop

  • Begravning

 

Blombud till vänner, familj eller någon du tycker om!

Om du inte är säker på hur du bör fira en vän så kan du vara säker på att ett blombud alltid gör någon glad! Det finns många anledningar att skicka ett blombud till vänner, familj eller någon du vill visa uppskattning till. Ett blombud behöver inte alltid en anledning utan fungerar utmärkt som en spontan gåva. Blombud är alltid en uppskattad gåva till någon i din familj och kan ges som en fin gest, som ett tack eller bara för att visa uppskattning. Att skicka blombud till någon du tycker om är ett av de bästa sätten att förmedla dina känslor och är en gåva som alltid uppskattas av mottagaren. När du skickar ett blombud kan du vara säker på att en bukett med säsongens finaste blommor når personen redan samma dag eller vid önskad tid.

Skicka blombud för att ge hälsa och glädje!

Med ett blombud så kan du ge hälsa! Inte bara för att den som får blombuketten givetvis blir mycket glad, men även du som skickar blommorna mår bra av att få ge blombud som gåva. Om du väljer blommor som är kända för att dofta gott och väljer till mycket grönt som renar luften så kan det även bidra till bättre luft och hälsa. Att skicka blommor till någon du tycker om är ett tecken på verklig omtanke, särskilt i spåren av Covid -19.

När du beställer blombud & blommogram online går det fort!

För dig som är ute lite sent med en present är blommor den perfekta räddningen, när du väljer att skicka blommor via nätet så går det fort. Då ordnar det sig även om du hade glömt bort en namnsdag, årsdag eller annat. Vi kan oftast leverera dina blommor samma dag som du beställer! Beställer du före 14.00 kan du få ditt blombud levererat redan samma dag.

Blommorna är en elegant gest!

Med blommor så visar du din goda smak. Ingen har något emot att få ett blomsterbud! Din gest är elegant och den sprider glädje. Det är anledning nog till att skicka blommor till vänner och familj! Att ingen glömmer blombudet är en annan anledning till att skicka blommor! Det är en form av present som alltid finns kvar i minnet långt efter att blommorna är förbrukade.

Lilly's blomsterhandel levererar din gåva när du vill och till vem du vill.

Så vem vill du överraska idag?

326277256_1186641985577863_6525560639570519255_n.jpg
bottom of page